sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Mirela Broasca: Horoscop Pesti :sanatate si dragoste 2014

Horoscop zodia Pesti, luna ianuarie 2014: Dragoste si cuplu

Prima parte a lunii ianuarie 2014 este foarte activa. Sunt stimulati toti semnificatorii vietii de cuplu a Pestilor: Venus (planeta iubirii), Mercur (stapanul casei cuplului Pestilor) si Jupiter (aflat in casa iubirii Pestilor).

Traiesti un fel de febrilitate, sau se intampla lucruri care te tin in priza. Daca acestea sunt bune sau mai putin bune, depinde de harta natala.

Oricum, incearca sa stapanesti situatia, fiindca iti poate scapa lesne de sub control. Intre posibilele motive care pot crea dezagremente, banii sunt la loc de frunte.

Pe tot parcursul lunii ianuarie 2014, relatiile amoroase ale Pestilor par sa aiba conexiuni importante cu prietenia sau cu activitatile de grup.

Ultima parte a lunii aduce unele clarificari, dar nu suficiente. Clarificarile finale vor veni abia in primavara. Atunci vei sti exact cum stai.

De fapt, in ianuarie 2014 viata relationala a Pestilor intra intr-un etapa complicata si contradictorie, care va dura pana in prima decada a lui aprilie 2014.

Horoscop zodia Pesti, luna ianuarie 2014: Cariera si bani

Ianuarie 2014 pune accent pe viata culturala sau artistica, pe eforturile indreptate catre actiunile colective sau care privesc comunitatea.

Soarele, Venus si, in prima parte a lunii, Mercur, te pot indemna sa participi la conferinte, adunari, manifestari ce au loc sub patronajul unor organizatii, concerte sau alte actiuni unde poti intalni persoane cu care ai aceleasi interese, mai ales daca acestea iti sunt pe placul inimii.

In mediile mentionate mai sus pot fi reluate intentii mai vechi de colaborare. Prietenii iti pot si ei facilita incheierea unor contracte.

Trebuie insa sa fii cu bagare de seama la felul in care apari in lume: poarta-te echilibrat si cu diplomatie! Popularitatea ar putea fi capricioasa.

Domeniul financiar este foarte activ pe tot parcursul lunii ianuarie 2014, poate chiar sub presiune. Pestii pot castiga bani multi, dar atentie, riscul de pierderi este si el prezent!

Horoscop zodia Pesti, luna ianuarie 2014: Forma fizica si moral

Esti intr-o forma buna, in general: ai energie multa si o rezistenta pe care poti conta.

Totusi, in ianuarie 2014 sunt posibile unele neplaceri ale cailor respiratorii, iar tensiunea nervoasa poate fi cam mare. Atentie mai ales in a doua parte a lunii!


Incearca sa te odihnesti mai mult si sa eviti conjuncturile in care ai putea sa iei vreo afectiune contagioasa.
 photo u8DtT60LE1v00_NLEumWM3sPslj2dEmYtJd8ZxYpSo2O5piRMDbSIw_zpsa861d804.gif

Niciun comentariu: